Beograd Hostel Friends O nama - Hostel Beograd FriendsHostel Beograd Friends

Beograd Hostel Friends O nama

Beograd Hostel Friends O nama

 Hostel Friends – Hostel u centru Beograda

Hostel Belgrade New Year with friends

Hostel Beograd Friends je lociran u središtu svih bitnijih desavanja u Beogradu!

Zašto izabrati baš Hostel Friends Beograd?

Hostel Friends je nastao iz želje da se posetiocima Beograda omogući najbolji smeštaj na najboljoj lokaciji u gradu.

Hostel je nov, kompletno sredjen i moderno opremljen tako da svojim gostima omogućava potpuni komfor i udobnost za vreme njihovog boravka i to po najpovoljnijim cenama!

Smešten u verovatno najlepsem delu grada na obali  izmedju reka Save i Dunava hostel se nalazi na brdu po imenu Kalemegdan koji  je sam po sebi istorijsko mesto i čuva mnoge znamenitosti i krije svoje tajne kroz vekove .

Nekada Singidunum a sada Beograd  veoma urban deo grada ali  mesto gde se može osetiti stari duh Beograda. Svako ko je imao priliku da proseta Kalemegdanom zna da je to veoma posebno mesto u ovom gradu a verovatno i u srcima mnogih.

Opstina Stari Grad mesto gde se na zgradama se nalaze table sa imenima starih heroja i velikana sto daje poseeban istorijski znacaj.

Okružen najpoznatijim restoranima, kafe barovima i noćnim klubovima u Beogradu Hostel Friends predstvalja pravo mesto za Vaš boravak..

Jutarnja kafa i  pogled na kalemegdan uvek oraspolozi naše goste..

Skadarlija najpoznatija boemska četvrt nalazi se na svega nekoliko minuta od centra Beograda i samog hostela.

Hostel Beograd Friends je nastao iz želje da se posetiocima Beograda omogući najbolji smeštaj na najboljoj lokaciji u gradu.